FIKABOUW
FIKABOUW

Over Ons

Wie zijn we

Fikabouw is een bouwfirma die het bouwen in het DNA heeft. Met 3 generaties ervaring beschikken we niet alleen over de nodige kennis om uw project tot een goed einde te brengen, maar ook over de kennis van de laatste innovaties.

Door een juiste selectie van leveranciers en een vast team van onderaannemers staat Fikabouw steeds garant voor kwaliteit en correcte afspraken.
Werkt u liever met eigen onderaannemers dan nemen wij voor u ook graag de coördinatie van uw werken voor onze rekening. Als bouwprofessional stellen wij ons flexibel op en zijn er meerdere formules mogelijk om van uw bouwproject een succes te maken.

Een familiale, maar eveneens een professionele sfeer vinden we erg belangrijk waarbij communicatie steeds voorop gaat. Door goed naar onze klant te luisteren en zijn verlangens goed te begrijpen kunnen we hem gericht adviseren in zijn keuzes.

onze visie

Koploper in bouwen

Groen

Wij bouwen steeds met aandacht voor duurzaamheid en zijn altijd op zoek naar een evenwicht tussen ecologisch en economisch.

Modern

Fikabouw wil gezien worden en dat kan het best met een tijdloze architectuur zodat uw project thuishoort in het straatbeeld van vandaag maar ook in het straatbeeld van morgen.

Betaalbaar

Wij bouwen met oog voor ieders budget.

Onze visie.

Bouwen is een investering voor het leven, het juiste advies is dus ook belangrijk om uw investering te laten renderen. Belangrijk voor het behalen van het juiste rendement is het vinden van de balans tussen duurzaamheid en het beschikbaar budget waarbij de gestelde criteria voor eindgebruik steeds centraal blijven.

De doorlooptijd tussen de eerste gedachte om te investeren in vastgoed en de ingebruikname is vaak 3 jaar en langer. Gedurende deze volledige periode is Fikabouw het enige aanspreekpunt die de werken coördineert.

Alleen al de zoektocht naar het perfecte perceel of de perfecte woning kan een moeilijke opdracht zijn zonder extra ondersteuning. Uw droomwoning heeft waarschijnlijk een inpandige garage, een ruime leefruimte met veel lichtinval en 3 slaapkamers, maar lukt dit wel op dat ene beschikbare perceel dicht tegen het station en als het kan ook nog eens dicht tegen de geschikte kleuterschool?

Fikabouw is een bouwpartner die mee op zoek gaat van in het begin, waarbij we uw droom meenemen in onze rugzak doorheen het volledige traject.

Contacteer ons

Onze diensten.

Werken met Fikabouw kan volgens verschillende formules. U kiest waar u zich het beste bij voelt.

Sleutel op de deur

Bouwen zonder zorgen

meer info

Bouwcoördinatie

Coördinatie en opvolging van uw bouwproject in onze handen

meer info

Laten we beginnen met uw project, vandaag!

Contacteer ons