FIKABOUW
FIKABOUW

Makkers

Project type

Residentieel

Locatie

Sint-Bavoweg, Erpe-Mere

Beschrijving

Deze drie woningen zijn gelegen in een rustige éénrichtingsstraat te midden van een residentiële buurt. Vlakbij het centrum van Mere liggen de woningen op wandelafstand van enkele essentiële  winkels, zoals grootwarenhuis, buurtwinkels, apotheek, bakker,… Ze zijn allemaal bereikbaar binnen een straal van 2 km. De verbinding met onze grootsteden is verzekerd via het openbaar vervoer en door de verkeersader E40. Centrum Gent ligt op slechts 25 minuten en centrum Brussel op 35 minuten.

Met 2 basisscholen en een secundaire school in de buurt is dit project ook de perfecte uitvalsbasis voor jonge gezinnen.

Met een mobiscore van 8/10 is Makkers de perfecte locatie om te wonen, te werken en te leven.

Energiezuinigheid, een tijdloos ontwerp en de keuze voor kwalitatieve materialen maakt dit project tot een duurzame investering in uw toekomst. Met een E-peil lager dan E20 geniet je gedurende de eerste 5 jaar van 50% korting op de onroerende voorheffing. 100% korting is eveneens mogelijk, informeer gerust naar de voorwaarden.

Verwarming via lucht/water warmtepomp, zonnepanelen en een “slimme” elektrische installatie zorgen voor een laag energieverbruik.

 

Laten we beginnen met uw project, vandaag!

Contacteer ons